Jouw verblijf in Hotel Palm Beach

  • Uitgebreide sport- en ontspanningsfaciliteiten
  • Twee zwembadzones: 1 geanimeerd en 1 rustig
  • Dichtbij het commerciële centrum
Het 4-sterrenhotel Palm Beach is gelegen aan de rand van een zandstrand in het hartje van Saly. Je verblijft hier op basis van all inclusive en geniet van heerlijke internationale en Senegaleese gerechten in het buffetrestaurant of visgerechten in het à-la-carterestaurant aan het strand.

Elke dag is er een animatieprogramma voorzien met o.a. activiteiten op het water overdag en 's avonds shows, spelletjes enz. Het hotel beschikt over een discotheek, gratis wifi in publieke ruimtes, 2 zwembaden, een wellnesscenter en een winkeltje.

Het hoofdrestaurant serveert gerechten in buffetvorm met een Senegaleese en internationale keuken. Het à-la-carterestaurant 'La Paillote' bevindt zich aan het strand en serveert vooral visgerechten. Het hotel beschikt over 3 bars, o.a. 1 poolbar.

Voor kinderen zijn er 2 geïntegreerde kinderbaden, een speeltuin, een miniclub en een juniorclub!

Het hotel ligt in het centrum van Saly en aan het strand.

We vliegen vanaf nu op de nieuwe internationale luchthaven van Dakar; Blaise Diagne International. Deze ruim opgezette en Europees aandoende luchthaven beschikt over een moderne terminal, duidelijke bewegwijzering en een grote duty free area waar je nog de laatste inkopen kunt doen voordat je weer naar huis vliegt.

Door de gunstige ligging ten opzichte van onze accommodaties en de nieuw aangelegde 3-baans tolweg naar de badplaatsen is de transfertijd sterk verkort, deze bedraagt nu ca. 40 tot 50 minuten in plaats van 1,5 uur.


Accommodatiecode: 59663

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • direct aan het fijnzandstrand
  • dichtbij het commerciële centrum van Saly
  • ca. 85 km van de luchthaven van Dakar
  • ca. 32 km van de nieuwe luchthaven van Diass

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.