Jouw verblijf in Hotel Neptune

  • Ruime bungalows verspreid over het gezellige domein
  • Tropische tuin met de meest exotische bloemen
  • Verwarmd zwembad met bubbelbad
Het hotel ligt vlakbij het strand dat te bereiken is via een wandelpad. De kamers van het hotel zijn genesteld in een weelderige tropische vegetatie en het zwembad en bubbelbad zijn in de winter verwarmd, dus je kan altijd heerlijk zwemmen.

Het hotel Neptune beschikt over een zwembad, een onberispelijke service, 2 heerlijke restaurants, een loungebar, fitness, enz. Het prachtige zwembad is de ultieme plaats om te ontspannen! Het zwembad met zijn geïntegreerde bubbelbad, biedt een ideale verfrissing in een betoverende omgeving.

Geniet van de verfijnde keuke met Franse en Senegalese smaken. Het hotel beschikt over een buffetrestaurant met terras en een Franse en Senegalese keuken. Het à-la-carterestaurant biedt typisch Afrikaanse gerechten.

Voor de kinderen heeft het hotel een geïntegreerd kinderbad, waar ze zich lekker uit kunnen leven.

Het hotel ligt ca. 150 m van het strand en ca. 200 m van winkeltjes, restaurants en bars. Het centrum ligt op ca. 500 m en er is een golfbaan op ca. 3 km.

We vliegen vanaf nu op de nieuwe internationale luchthaven van Dakar; Blaise Diagne International. Deze ruim opgezette en Europees aandoende luchthaven beschikt over een moderne terminal, duidelijke bewegwijzering en een grote duty free area waar je nog de laatste inkopen kunt doen voordat je weer naar huis vliegt.

Door de gunstige ligging ten opzichte van onze accommodaties en de nieuw aangelegde 3-baans tolweg naar de badplaatsen is de transfertijd sterk verkort, deze bedraagt nu ca. 40 tot 50 minuten in plaats van 1,5 uur.


Accommodatiecode: 59117

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 150 m van het fijnzandstrand
  • ca. 85 km van de luchthaven van Dakar
  • ca. 32 km van de nieuwe luchthaven van Diass

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.