Jouw verblijf in Hotel Aquashow Park

  • Gratis toegang tot het Aquashow water- en themapark
  • Kleurrijk hotel met strakke, moderne inrichting
  • Shuttleservice naar het strand
Nieuw bij Neckermann! Dit 4-sterrenhotel Aquashow Park bevindt zich ca. 4 km van het toeristische dorpje Quarteira dat je kan bereiken met de shuttleservice. Hier kun je heerlijk relaxen aan het prachtige lange zandstrand, wandelen op de promenade of de levendige markt bezoeken. De luchthaven van Faro bevindt zich ca. 23 km van het hotel.

De grote blikvanger van Aquashow Park is het naastgelegen water- en themapark! Als gast van hotel Aquashow Park heb je gratis toegang. In het themapark vind je talloze attracties als de Top Swing, een rollercoaster op het water en de Air Race. In het aquapark beleef je gegarandeerd waterpret op de verschillende glijbanen, de lazy river of in het golfslagbad. Eén van de nieuwste glijbanen, de Freefall, is een aanrader voor wie houdt van spectaculaire snelheden; van 32 m hoog stort je met razende snelheid naar beneden.

In het hotel zelf geniet je van het zwembad, kun je heerlijk ontspannen in het binnenzwembad of kun je een uurtje sporten in de fitness.

Kinderen zullen zich hier ook uitstekend vermaken. In het hotel zelf is er een apart kinderbad en een speeltuin. Maar het hoogtepunt van hun vakantie is ongetwijfeld ook het water- en themapark Aquashow met voor de kids een apart gedeelte: 'AquaKids'. De verschillende waterspeeltoestellen en glijbanen zorgen voor uren waterpret. Ook met de andere attracties beleven ze absoluut plezier.

In het buffetrestaurant geniet je van het ontbijt en het diner. Voor een kleurrijke cocktail of een verfrissend drankje kun je terecht in de pool- en lobbybar.

Je verblijft in moderne en kleurrijke kamers die voorzien zijn van alle comfort. Bovendien zijn de kamers op de verschillende verdiepingen van het hotel aangekleed in een andere kleur, elk met hun eigen betekenis. Zo zijn de kamers op de 1e verdieping groen en staan deze voor innerlijke rust en eenwording met de natuur.

Bij deze accommodatie kun je 24 uur per dag contact opnemen met onze reisleiding via telefoon, e-mail, WhatsApp en SMS. De reisleid(st)er komt de accommodatie echter niet persoonlijk bezoeken.


Accommodatiecode: 23003

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 4 km van het licht aflopend fijn zandstrand
  • ca. 4 km van het stadscentrum van Quarteira
  • ca. 5 min wandelen van restaurants en bars
  • shuttleservice 1x per dag (strand en Quarteira)
  • ca. 23 km van de luchthaven van Faro

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.