Jouw verblijf in Hotel Albatros

  • Schitterend uitzicht
  • Ideaal voor gezinnen met kinderen
  • Ruime keuze aan faciliteiten
Het 4-sterrenhotel Albatros is ideaal voor gezinnen met kinderen! De ruime keuze aan sport- en ontspanningsfaciliteiten, leuke animatie en een aangename zwembadzone zijn slechts enkele pluspumtem van dit hotel.

Het hotel is gelegen aan de rand van het stadje Cavtat, vlakbij de zee. Dagelijks kan je de lijnbus of boot nemen naar het centrum van Dubrovnik. Het hotel is echter niet aan te raden voor mensen die slecht ter been zijn.

Maaltijden

Het hotel beschikt over een buffetrestaurant en een snackbar. Voor een drankje kan je terecht in de beachbar. Hotel Albatros biedt ook een all inclusive formule aan met o.a. alle maaltijden in buffet, afternoon tea, snacks en lokale (alcoholische) dranken.

Kinderen

De kinderen zullen zich hier niet vervelen! Ze kunnen genieten van het aparte kinderbad, de speeltuin of zich amuseren samen met de animators in de miniclub, maxiclub of de teenieclub.

Faciliteiten

Hotel Albatros heeft een aangename zwembadzone met ligbedden en parasols. Rustig genieten van de zon kan op het zonneterras. Het hotel stelt gratis wifi ter jullie beschikking in het hele hotel. Sportfanaten komen hier ook zeker niets tekort, want er is een ruime keuze aan sport- en ontspanningsfaciliteiten. Fitness, volleybal en voetbal staan op het programma. Bovendien zijn er in de omgeving nog veel meer watersporten te beoefenen ! Wie het graag iets rustiger aan doet, kan zich volledig laten verwennen met een van de vele massages die Hotel Albatros aanbiedt !

Wist-je-dat?

Direct aan het strand van het hotel kan je heel makkelijk met de boot naar Dubrovnik, je gaat langs hele mooie baaien en kliffen van de kustlijn. Een kustlijn van maar liefst 5.835 km lang.

Tip: ga iets eten of drinken in taverne Ciparis op enkele minuten van het hotel richting Cavtat. Lekkere verse vis, verzorgde dranken en zeer vriendelijke en niet opdringerige service.


Accommodatiecode: 46612

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • direct aan de rand van het stadje Cavtat
  • ca. 800 m van het centrum van Cavtat
  • dagelijks lijnbus en boten naar het centrum van Dubrovnik (€)
  • ca. 5 km van de luchthaven van Dubrovnik

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Hotel Albatros