Jouw verblijf in Hotel Baja

  • Prachtige zandstranden in de omgeving
  • Familiekamers met airco
  • Activiteiten voor alle leeftijden
Hotel Baja staat op een prachtige locatie aan de noordoostkust van het prachtige italiaanse eiland Sardinië: in het centrum van Cannigione di Arzachena, maar zo’n 400 meter van de zee. Allerlei interessante plaatsen zoals Olbia, de Smaragdenkust, de Maddalena-eilanden en de resten van de Nuragen-beschaving, liggen vlakbij.

Je logeert hier in een ruime kamer voor maximaal vier personen, met balkon en airconditioning. Wie met minder genoegen neemt, kan een speciale voordeelkamer boeken.

Bij hotel Baja kun je je heerlijk ontspannen! Er is een groot zwembad en een wellnesscentrum, waar je gebruik kunt maken van sauna’s, stoombad, bubbelbad, fitnessruimte en een speciale zonnebank. Wil je even pauzeren, haal dan een lekker drankje aan de bar bij het zwembad.

Je logeert hier op basis van all inclusive. Dat betekent dat alle maaltijden bij de prijs van een overnachting zijn inbegrepen en dat je tussen 11 uur ’s ochtends en 10 uur ’s avonds, allerlei drankjes kunt uitkiezen bij de bar van je hotel. De maaltijden worden geserveerd bij hotel Morisco, aan de andere kant van de tuin van hotel Baja.

Bij hotel Morisco vinden ook allerlei activiteiten plaats, waar je gratis aan mee kunt doen. Hier is ook de club, waar kinderen dagelijks beziggehouden worden.

Het hotel staat in het voormalige vissersdorp Cannigione aan de Golf van Archzone. De vele visrestaurants in het plaatsje, herinneren hier nog aan. Het is tegenwoordig een sport- en jachthaven. Ook vertrekken er verschillende veerboten naar de bekende Magdalena Archipel. De streek is ook bekend vanwege de prachtige brede zandstranden, zoals bij La Conia, Tanca Manna en Mannana.


Accommodatiecode: 43519

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 400 m van de zee
  • ca. 4 km van het Spiaggi Biancastrand 1/6-30/9 (shuttleservice €)
  • ca. 50 m van het centrum van Cannigione met bars, restaurants en winkeltjes
  • ca. 35 km van de luchthaven van Olbia

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.