Golden Sun

Griekenland, Samos, Kokkari

Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun
Golden Sun

Jouw verblijf in Golden Sun

Bekijk kaart

Hotel Golden Sun is een familie geleid hotel omgeven door een groen paradijs van bloemen, waar u uw vakantie ontspannend door kan brengen. Met single, dubbel of studio appartementen in traditionele Griekse decor. Wij zorgen voor onze gasten en wij staan altijd voor u klaar! Gelegen in het centrum van Kokkari, 450 m van het strand, 8 km van een museum, 10,5 km van een winkelcentrum, 20,5 km van het Oude Theater en 22 km van het vliegveld van Samos.

Faciliteiten


Faciliteiten en voorzieningen bestaan uit wifi in openbare ruimtes, ontbijt en bar.Kamers zijn voorzien van airconditioning, TV, koelkast, balkon/terras, kluisje, haardroger en badkamer.Economy rooms beschikken over airconditioning (extra betaling) en koelkast (extra betaling).Voor Studio gasten is er ontbijt beschikbaar in het hotel wat ter plaatse betaald kan worden.Opmerking: Receptie met beperkte openingsuren. Gelieve het vluchtnummer en geschatte aankomsttijd te vermelden bij boeking van dit hotel.Adres : Kokkari, 83100 Samos, Griekenland.

Bijzonderheden

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.

Praktische informatie

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2018 heft Griekenland voor overnachtingen in toeristische accommodaties een extra verblijfsbelasting. Deze belasting moet verplicht ter plaatse in de accommodatie betaald worden. Afhankelijk van de landelijke hotelclassificatie worden volgende bedragen berekend:

In hotels bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,5 € per kamer per nacht voor 1-2 sterren hotels
  • 1,5 € per kamer per nacht voor 3 sterren hotels
  • 3 € per kamer per nacht voor 4 sterren hotels
  • 4€ per kamer per nacht voor 5 sterren hotels

In appartementen bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,25 € per appartement per nacht voor 1-2 sleutel appartementen
  • 0,5 € per appartement per nacht voor 3 sleutel appartementen
  • 1€ per appartement per nacht voor 4 sleutel appartementen

De officiële vergunning is bepalend of de sterren of sleutel verblijfsbelasting van toepassing is. Het kan daarom zijn dat in sommige appartementen het bedrag van de hotels geldt

Vlucht & Transfer

Vluchtduur

Excursies

Excursies

  • Eilandtour (ca. 42 € p.p.) Verken de hoogtepunten van Samos en kom meteen alles te weten over de rijke geschiedenis van het dit boeiende eiland.
  • Turkije Epherus tour (ca. 88 € p.p.) Een bezoekje aan buurland Turkije is altijd mooi meegenomen, zeker als je één van de beroemdste Turkse archeologische sites gaat bezoeken.

1,5
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.