Nondas Hotel

Griekenland, Samos, Ireon

Nondas Hotel
Nondas Hotel
Nondas Hotel
Nondas Hotel
Nondas Hotel
Nondas Hotel

Jouw verblijf in Nondas Hotel

Bekijk kaart

Rustig gelegen, aan de rand van het lokale centrum met enkele restaurants, bars, verschillende winkelmogelijkheden en een bushalte. Gelegen in Ireo, 300 m van het strand, 1,5 km van de Heraion of Samos tempel en 6 km van de Internationale Luchthaven van Samos.

Faciliteiten


Faciliteiten en voorzieningen bestaan restaurant, bar en WiFi.Appartementen beschikken over minibar (extra betaling), TV, kluisje (extra betaling), haardroger, slippers, kitchenette, koffie/thee faciliteiten, airconditioning, woongedeelte, sofa bed, badkamer en balkon/terras.Familie kamers beschikken tevens over stapelbed.We maken je er graag op attent dat sommige van de hierboven vermelde faciliteiten gesloten kunnen zijn wegens weersomstandigheden/seizoenscondities.Adres: Ireo, 831 03 Ireon, Samos, Griekenland.

Bijzonderheden

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.

Praktische informatie

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2018 heft Griekenland voor overnachtingen in toeristische accommodaties een extra verblijfsbelasting. Deze belasting moet verplicht ter plaatse in de accommodatie betaald worden. Afhankelijk van de landelijke hotelclassificatie worden volgende bedragen berekend:

In hotels bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,5 € per kamer per nacht voor 1-2 sterren hotels
  • 1,5 € per kamer per nacht voor 3 sterren hotels
  • 3 € per kamer per nacht voor 4 sterren hotels
  • 4€ per kamer per nacht voor 5 sterren hotels

In appartementen bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,25 € per appartement per nacht voor 1-2 sleutel appartementen
  • 0,5 € per appartement per nacht voor 3 sleutel appartementen
  • 1€ per appartement per nacht voor 4 sleutel appartementen

De officiële vergunning is bepalend of de sterren of sleutel verblijfsbelasting van toepassing is. Het kan daarom zijn dat in sommige appartementen het bedrag van de hotels geldt

Vlucht & Transfer

Excursies

Excursies

  • Eilandtour (ca. 42 € p.p.) Verken de hoogtepunten van Samos en kom meteen alles te weten over de rijke geschiedenis van het dit boeiende eiland.
  • Turkije Epherus tour (ca. 88 € p.p.) Een bezoekje aan buurland Turkije is altijd mooi meegenomen, zeker als je één van de beroemdste Turkse archeologische sites gaat bezoeken.

3 sterren

KamertypesVertrekdagen & Prijzen