Sorry, er zijn momenteel geen vakanties beschikbaar die voldoen aan jouw zoekcriteria. Wijzig je vertrekdatum en/of vakantieduur en/of de verzorging. Als je problemen blijft ondervinden, neem dan contact op met onze klantenservice. Neem contact met ons op via de chat, bel ons op 023 5135 556 (lokaal tarief), of mail naar servicedesk@neckermann.nl

(Foutcode: 1009)

Adamantia

Griekenland, Samos, Ireon

Adamantia
Adamantia
Adamantia
Adamantia
Adamantia
Adamantia

Jouw verblijf in Adamantia

Bekijk kaart

Adamania Hotel ligt aan het rustige kustgebied Ireon. Het hotel bevindt zich op slechts een minuut loopafstand van het strand, winkels, restaurants en bars, zodat je ontspanning met plezier kunt combineren. Gelegen in Ireon, 150 m van het strand, 1,5 km van de tempel van Heraion van Samos, 5,5 km van de Internationale Luchthaven van Samos en 22 km van Samos.

Faciliteiten


Faciliteiten en voorzieningen bestaan uit ontbijtzaal, bar, WiFi in de lobby, TV zaal en lift.Kamers beschikken over airconditioning (extra betaling), telefoon, kluisje (extra betaling), TV, koelkast, badkamer en balkon/terras.Opmerking: Receptie met beperkte openingsuren. Gelieve het vluchtnummer en geschatte aankomsttijd te vermelden bij boeking van dit hotel.Adres: Ireon, 83100 Samos, Griekenland.

Bijzonderheden

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.

Praktische informatie

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2018 heft Griekenland voor overnachtingen in toeristische accommodaties een extra verblijfsbelasting. Deze belasting moet verplicht ter plaatse in de accommodatie betaald worden. Afhankelijk van de landelijke hotelclassificatie worden volgende bedragen berekend:

In hotels bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,5 € per kamer per nacht voor 1-2 sterren hotels
  • 1,5 € per kamer per nacht voor 3 sterren hotels
  • 3 € per kamer per nacht voor 4 sterren hotels
  • 4€ per kamer per nacht voor 5 sterren hotels

In appartementen bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,25 € per appartement per nacht voor 1-2 sleutel appartementen
  • 0,5 € per appartement per nacht voor 3 sleutel appartementen
  • 1€ per appartement per nacht voor 4 sleutel appartementen

De officiële vergunning is bepalend of de sterren of sleutel verblijfsbelasting van toepassing is. Het kan daarom zijn dat in sommige appartementen het bedrag van de hotels geldt

Vlucht & Transfer

Excursies

Excursies

  • Eilandtour (ca. 42 € p.p.) Verken de hoogtepunten van Samos en kom meteen alles te weten over de rijke geschiedenis van het dit boeiende eiland.
  • Turkije Epherus tour (ca. 88 € p.p.) Een bezoekje aan buurland Turkije is altijd mooi meegenomen, zeker als je één van de beroemdste Turkse archeologische sites gaat bezoeken.

Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.