Jouw verblijf in Hotel Kipriotis Hippocrates

  • Moderne en gezellige uitstraling
  • Ruime, verzorgde kamers
  • Vriendelijk personeel
  • Rustige en relaxte sfeer
Dit adults only hotel heeft een moderne en verzorgde uitstraling, goede service en mooi zonneterras met palmbomen rondom het zwembad. Daarnaast kun je genieten van de prima all inclusive formule, goede sfeer en modern ingerichte kamers. Ideaal voor een ontspannen vakantie!

Het 4-sterren hotel Kipriotis Hippocrates heeft onder meer een minimarkt, mooie tuin met zwembad en een zonneterras met ligbedden. Er worden regelmatig overdag spelactiviteiten georganiseerd en 's avonds is er een show of live-muziek, en 1x per week een Griekse avond in een van de Kipriotis hotels.

Daarnaast krijg je een gratis standaard City Bike per persoon (vanaf 15 jaar) voor 3 (aaneengesloten) dagen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij de reisbescheiden ontvang je een voucher, hiermee haal je de fiets zelf op bij het verhuur bedrijf in Lámbi (Kos-Stad), na afloop breng je de fiets weer terug bij het verhuur bedrijf. De evt. kosten voor het vervoer van en naar het verhuurbedrijf zijn voor eigen rekening. Vanzelfsprekend kan de fietshuur ter plaatse worden verlengd.

Je verblijft op basis van all inclusive, waarbij je van de goede keuken kunt genieten in de gezellige bar, bij de pool-/snackbar of in het restaurant.

Het hotel is gelegen op ca. 100 m van het kiezelstrand. De bushalte met een busverbinding naar Kos-stad bevindt zich direct voor het hotel.


Accommodatiecode: 54169

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 100 m van het kiezelstrand
  • ca. 3 km van het centrum van Kos
  • ca. 25 km van de luchthaven van Kos

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Kamertypes

Kamer 1

Reviews Hotel Kipriotis Hippocrates