Jouw verblijf in Hotel Continental Palace

  • Al jaren geliefd bij vele Nederlandse gasten
  • Ruim opgezet hotel met grote zonneweide in de tuin
  • Slechts door de weg gescheiden van het strand
Sfeervol en bekend hotel op loopafstand van het levendige centrum van Kos-stad. Mooi groot zwembad en prachtige tuin. Ideaal voor wie stad, zon, zee en strand wil combineren.

Het 4-sterren hotel Continental Palace is slechts door de kustweg gescheiden van het kiezelstrand. Het beschikt onder andere over een tuin met zwembad en jacuzzi. Voor een hapje of een drankje kunt u terecht bij diverse bars, de snackbar met terras of het heerlijke en gezellige restaurant.

Daarnaast krijg je een gratis standaard City Bike per persoon (vanaf 15 jaar) voor 3 (aaneengesloten) dagen, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Bij de reisbescheiden ontvang je een voucher, hiermee haal je de fiets zelf op bij het verhuur bedrijf in Lámbi (Kos-Stad), na afloop breng je de fiets weer terug bij het verhuur bedrijf. De evt. kosten voor het vervoer van en naar het verhuurbedrijf zijn voor eigen rekening. Vanzelfsprekend kan de fietshuur ter plaatse worden verlengd.

De kinderen zullen zich ook uitstekend vermaken in het aparte kinderbad of de kleine speeltuin. Daarnaast is er ter plaatse op aanvraag en tegen betaling een kinderopvang.

In een vlakke, groene omgeving, slechts door de kustweg van het strand gescheiden en ca. 1 km van het centrum van Kos-stad. Er is een bushalte voor het hotel.


Accommodatiecode: 54439

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • kiezelstrand en hotel gescheiden door een weg
  • ca. 1,2 km van het centrum van Kos
  • ca. 200 m van bars en restaurants
  • ca. 27 km van de luchthaven van Kos

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Kamertypes

Kamer 1

Reviews Hotel Continental Palace