The Met Hotel

Griekenland, Chalkidiki, Thessaloniki

The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel
The Met Hotel

Jouw verblijf in The Met Hotel

Bekijk kaart

Centraal gelegen in de haven van Thessaloniki, met makkelijke bereikbaarheid naar het stadscentrum, biedt het Met Hotel uitstekend comfort en hoogwaardige voorzieningen voor zakelijke en recreatieve reizigers. Gelegen op 2 km van het stadscentrum van Thessaloniki, 2,5 km van het Aristotelous Plein, 3 km van de White Tower van Thessaloniki, 3,5 km van de Arch van Galerius en 18 km van de Internationale Luchthaven van Thessaloniki.

Faciliteiten


Faciliteiten en voorzieningen bestaan uit WiFi, restaurants, bars, vergaderzalen, evenementen zaal, buitenzwembad (seizoensgebonden), binnenzwembad, overdekte parkeergelegenheid (extra betaling), spa behandelingen (extra betaling), stoombad (extra betaling), Jacuzzi (extra betaling), gym (extra betaling), business centrum, 24 uurs receptie en liften.Kamers beschikken over WiFi, TV, telefoon, bureau, kluisje, minibar (extra betaling), balkon/terras, airconditioning, haardroger, vergrotende spiegel en badkamer.Deluxe kamers, Executive kamers, Business Suites en Executive Suites beschikken tevens over thee/koffie faciliteiten.We maken je er graag op attent dat sommige van de bovenvermelde faciliteiten gesloten kunnen zijn wegens weersomstandigheden/seizoenscondities.Gelieve op te merken dat roken niet is toegestaan in de meeste kamers en de openbare ruimtes van THE MET HOTEL. In het geval van roken in een Rookvrije Kamer wordt een boete van €150 in rekening gebracht.Huisdieren worden op verzoek toegestaan. Een extra bedrag van €50 per verblijf wordt hiervoor toegepast. De service bestaat uit: Diepe en allergische reiniging bij check out, shampoo, handdoek, slaapmat, voerbak en waterbak en Certificaat van goed gedrag.Adres: 26th October Str 48, 54627 Thessaloniki, Griekenland.

Bijzonderheden

Reisdocumenten

Je kunt met jouw paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Griekenland reizen.

Praktische informatie

Toeristenbelasting

Vanaf 1 januari 2018 heft Griekenland voor overnachtingen in toeristische accommodaties een extra verblijfsbelasting. Deze belasting moet verplicht ter plaatse in de accommodatie betaald worden. Afhankelijk van de landelijke hotelclassificatie worden volgende bedragen berekend:

In hotels bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,5 € per kamer per nacht voor 1-2 sterren hotels
  • 1,5 € per kamer per nacht voor 3 sterren hotels
  • 3 € per kamer per nacht voor 4 sterren hotels
  • 4€ per kamer per nacht voor 5 sterren hotels

In appartementen bedraagt deze verblijfsbelasting:

  • 0,25 € per appartement per nacht voor 1-2 sleutel appartementen
  • 0,5 € per appartement per nacht voor 3 sleutel appartementen
  • 1€ per appartement per nacht voor 4 sleutel appartementen

De officiële vergunning is bepalend of de sterren of sleutel verblijfsbelasting van toepassing is. Het kan daarom zijn dat in sommige appartementen het bedrag van de hotels geldt

Vlucht & Transfer

Vluchtduur

Excursies

Excursies

  • Mount Athos cruise: bezoek de beroemde Athos berg, de heiligste plaats voor de orthodoxe kerk met zijn indrukwekkende Byzantijnse kloosters. Je vaart eerst via het mooie schiereiland Sithonia, en daarna naar Mount Athos met erna lunch in het schattige stadje Ouranopolis! Ca. € 49.
  • Thessaloníki City Tour: Thessaloníki is de 2de grootste stad van Griekenland en heeft een zeer bruisend karakter. Het is tevens een universiteitsstad en je vindt er buiten een hele brok cultuur ook vele mooie winkels. Ca. € 40.
  • Meteoren-klooster: deze groep kloosters is gebouwd op hoge rotspilaren en ze zijn al sinds de 11de eeuw bewoond. Door de eeuwenlange wind- en watererosie hebben de rotsformaties een spectaculair uitzicht gekregen! Ca. € 58.

4,5 ster
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.