Jouw verblijf in Hotel RED SEA The Makadi Palace

  • Ideaal voor stellen: enkel comfortabele juniorsuites
  • Maar liefst 4 landschapszwembaden
  • Enorm aanbod aan restaurants en bars
Hotel RED SEA The Makadi Palace is een elegant suitehotel, gebouwd in de herkenbare Moorse stijl. In het hart van het hotel liggen 4 ruime landschapszwembaden, omringd door de tropische tuin en het zonneterras. Het ellenlange privéstrand van Makadi en het ruime aanbod van restaurants en bars maken dit resort tot een ideaal vakantieadres.

The Makadi Palace heeft een ruim aanbod aan faciliteiten. Zo maak je in de lobby gratis gebruik van wifi. Handig om af en toe je favoriete krant te kunnen checken en om contact te houden met thuis. Heerlijk relaxen doe je op het enorme zonneterras, in één van de 4 ruime landschapszwembaden of aan het fantastische strand. Een gevarieerd programma van dagactiviteiten en avondentertainment zorgen ervoor dat je je geen moment hoeft te vervelen.

Dit hotel is ideaal voor stellen, maar kinderen zijn uiteraard welkom. Niet alleen bij het kinderbuffet in het restaurant, maar ook in de miniclub (4 t/m 12 jaar) van het naastgelegen hotel The Grand Makadi.

Het hotel beschikt enkel over suites. De verzorgd ingerichte juniorsuites zijn gelegen in diverse gebouwen, verspreid over de prachtige tuin. Vanaf het balkon of terras kijk je uit over de tuin en de zwembaden.

Het aanbod van restaurants en bars is enorm. Er zijn 2 buffetrestaurants, beide met terras. Fijn om buiten in aangename temperaturen te kunnen genieten van een heerlijke maaltijd. Daarnaast zijn er 2 à-la-carte restaurants (o.a. Thais). Maar je hebt nóg meer keuze: je kunt namelijk ook gebruik maken van de restaurants en bars gelegen in zusterhotel The Grand Makadi en in de Makadi Mall.

Direct voor het hotel ligt het mooie koraalrif. In de regio Hurghada is dit eigenlijk het enige authentieke koraalrif wat nog direct vanaf het strand toegankelijk is. Via de boulevard met mooie wandelpromenade is het hotel verbonden met de naastgelegen zusterhotels The Makadi Spa, The Grand Makadi en Sunwing Waterworld Makadi.


Accommodatiecode: 38323

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • aan het privérots-/zandstrand met huisrif (schoenen aangeraden)
  • ca. 30 km van het centrum van Hurghada (shuttleservice naar The Grand Mall)
  • ca. 25 km van de luchthaven van Hurghada
  • ca. 3 u. van de luchthaven van Marsa Alam

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.