Jouw verblijf in Hotel RED SEA The Grand Makadi

  • Kleinschalig, laagbouw resort met gemoedelijke sfeer
  • Schitterend huisrif voor de deur
  • Ruime keuze aan restaurants en bars
Hotel RED SEA The Grand Makadi heeft een schitterende ligging aan het privéstrand van Makadi Bay. Het prachtige huisrif is makkelijk te bereiken via de lange jetty. In het midden van het resort ligt een enorm landschapszwembad met ruim zonneterras. Top ingrediënten voor een heerlijke relaxvakantie.

The Grand Makadi is ruim opgezet en kleinschalig, in de vorm van een klein dorpje. Er heerst een gemoedelijke sfeer, waardoor gasten zich direct thuis voelen. Maak in de lobby gebruik van de gratis wifi; zo kun je makkelijk het nieuws volgen en vakantieverhalen delen. Wie ter afwisseling wat actie wil, kan meedoen met het dagelijks wisselende animatieprogramma met activiteiten en spelletjes.

Kinderen kunnen zich lekker uitleven in het kinderbad of de miniclub. Er is ook een speeltuin, en wat spannender is het klimkasteel. Kids kunnen naar de kinderbioscoop en spelletjes spelen in de speelruimte. In de minidisco kunnen zij de laatste restjes energie wegdansen.

Je verblijft op basis van all inclusive en je hebt volop keuze! Zo zijn er 2 buffet- en 3 à-la-carte restaurants, waaronder ‘Tarboush’ (Libanese keuken) waar je à-la-carte kunt dineren en tegelijkertijd kunt genieten van livemuziek en een Egyptische folkloristische dansshow. Daarnaast kun je ook kiezen voor een diner in o.a. het Italiaanse en Chinese à-la-carte restaurant in de ‘Makadi Mall’.

Direct voor het hotel ligt het mooie koraalrif. In de regio Hurghada is dit eigenlijk het enige authentieke koraalrif wat nog direct vanaf het strand toegankelijk is. Via de boulevard met mooie wandelpromenade is het hotel verbonden met de naastgelegen zusterhotels The Makadi Spa, The Makadi Palace en Waterworld Makadi.


Accommodatiecode: 38324

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • aan het privérots-/zandstrand met huisrif (schoenen aangeraden)
  • ca. 30 km van het centrum van Hurghada (shuttleservice naar The Grand Mall)
  • ca. 25 km van de luchthaven van Hurghada
  • ca. 3 u. van de luchthaven van Marsa Alam

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.