Jouw verblijf in Hotel Princess Beach

  • Direct aan het strand gelegen
  • Familiekamers voor 5 personen
  • Faciliteiten voor jong en oud
Direct aan het Oroklini strand ligt het Princess Beach hotel. Dit sfeervolle hotel biedt uitstekende faciliteiten voor een ontspannen vakantie op Cyprus. Er is een groot zwembad, 2 bars en 2 restaurants en diverse faciliteiten voor in- en ontspanning.

Het hotel beschikt over een receptie, lobby, wifi tegen betaling, winkeltjes en op aanvraag is er fietsverhuur mogelijk. De kamers zijn rondom het zwembad gelegen en bieden landzicht of zeezicht. Er zijn zowel 2-persoonskamers als familiekamers aanwezig die allemaal zijn voorzien van o.a. tv, huurkluisje, minibar en wifi tegen betaling.

Naast het strand is er een zwembad, een wellnesscenter en worden er regelmatig (sport)activiteiten georganiseerd door het animatieteam. Ook is er regelmatig 's avonds live muziek. Er is tevens een tennisbaan, een gamesroom en aan het strand kun je watersporten beoefenen.

Het hotel heeft verder een buffetrestaurant en tegen betaling zijn er ook à-la-cartemogelijkheden. Ook is er een pool/beachbar waar je terecht kunt voor drankjes, snacks en ijsjes.

Voor kinderen is er een miniclub met leuke activiteiten, een kindermenu in het restaurant en een apart kinderbad.

Het Princess Beach hotel ligt direct aan het strand en op ca. 7 km van het centrum van Larnaca. Bij het hotel is een bushalte. Dit is een ideaal hotel voor reizigers die zowel het strand, als de stad en uitstapjes willen combineren.

Bij deze accommodatie kun je 24 uur per dag contact opnemen met onze reisleiding via telefoon, e-mail, WhatsApp en SMS. De reisleid(st)er komt de accommodatie echter niet persoonlijk bezoeken.


Neckermann accommodatiecode: 27076

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • rustig gelegen
  • direct aan het strand (Oroklini beach)
  • ca. 100 m van restaurants en bars
  • ca. 7 km van het centrum van Larnaca
  • ca. 10 km van de luchthaven van Larnaca

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.