Jouw verblijf in Iberostar Sunny Beach

  • Geanimeerd hotel met centrale ligging
  • Vele sportmogelijkheden
  • Uitgebreide buffetten
Meer info over IBEROSTAR Sunny Beach

IBEROSTAR Sunny Beach is een zeer centraal gelegen geanimeerd hotel. Het 4-sterrenhotel ligt op 70 m afstand van het fijnzandstrand. Bars, restaurants en winkeltjes vind je al heel dichtbij!

Vanaf deze zomer kan je ook kamers boeken, die dankzij het nieuwe All-in Premium concept, genieten van heel wat extra services. Deze superiorkamers hebben een fantastische ligging in het hotel, geven je toegang tot het exclusieve premium restaurant en nog zoveel meer. Hier krijg je een VIP behandeling tijdens je verblijf.

Maaltijden

In IBEROSTAR Sunny beach verblijf je op basis van all inclusive. Hier zal je zonder twijfel genieten van de lekkere en zeer uitgebreide buffetten in het hoofdrestaurant. Er is een snackbar aanwezig in het hotel voor een lichte honger of een snelle hap. Verschillende bars maken de all inclusive compleet! Tot middernacht kan je alcoholische of non-alcoholische drankjes nuttigen in de lobby- of snackbar.

Kinderen

De kinderen komen hier niks te kort. Het hotel heeft maar liefst 4 afzonderlijke kinderzwembaden, waarvan 1 met gijbaan. Daarnaast kunnen de kinderen vriendjes maken in de miniclub of op de speeltuin.

Faciliteiten

Met 2 openluchtzwembaden en een overdekt zwembad komen de waterratten hier zeker aan hun trekken. De ligbedden en parasols zijn gratis aan het zwembad en tegen betaling aan het strand. In de lobby en aan het zwembad van IBEROSTAR Sunny Beach kan je genieten van gratis wifi. Het hotel beschikt over een mooi gamma van sportfaciliteiten zoals minigolf, aerobics, aquagym, waterpolo,...


Accommodatiecode: 42682

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 70 m van het fijnzandstrand
  • dicht bij bars, restaurants en winkeltjes
  • in het centrum van Zonnestrand
  • ca. 30 km van de luchthaven van Burgas

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Iberostar Sunny Beach