Jouw verblijf in Hotel Mena Palace

  • Toplocatie in Sunny Beach, vlakbij het strand
  • Kleinschalig en met relaxte vakantiesfeer
  • Zeer ruime kamers
Het 4-sterren hotel Mena Palace biedt voor ieder wat wils, of je nu houdt van rust of van een goed feestje. De centrale ligging nabij het strand en het uitgaans- en winkelcentrum is perfect. Door de gemoedelijke sfeer voelt iedereen zich hier snel thuis.

Het langzaamaflopende zandstrand op ca. 250 meter is heerlijk om na te genieten van een avondje vertier in het centrum, welke zowel vele discotheken biedt, als ook een keur aan gezellige café's waar jong en oud kunnen genieten van de goede live-bands die hier elke avond optreden. En mocht je liever flaneren over de wandelboulevard met diverse beachbars, souvenirwinkels en een keur aan attracties, dan kan dat natuurlijk ook. Sunny Beach biedt het allemaal. En hotel Mena Palace is daarvoor de ideale uitvalsbasis met haar zeer ruime en comfortabele kamers en dat voor een aantrekkelijke prijs.

En hoe fijn is het dan om met de gratis wifi mogelijkheden het thuisfront lekker te maken met je mooie verhalen en ervaringen! Kortom, vakantieplezier gegarandeerd!


Accommodatiecode: 42282

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • ca. 250 m van het strand
  • ca. 30 km van de luchthaven van Burgas

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Hotel Mena Palace