Jouw verblijf in Hotel Sol Nessebar Palace

  • Comfortabele en ruime kamers
  • Gelegen in een groene omgeving en vlak aan het strand
  • Indrukwekkend aquapark en super kinderfaciliteiten in Sol Nessebar Mare
Het 5-sterrenhotel Sol Nessebar Palace draagt terecht de naam 'Palace'. Het beschikt over mooie ruime en comfortabele kamers, een aquapark met verschillende glijbanen, een disco en zoveel meer. Naar het strand moet je niet ver lopen, je hoeft enkel een paar trappen naar beneden.

Maaltijden

Naast het buffetrestaurant heb je de keuze tussen themarestaurants. Duitse keuken, Spaans of Italiaans, variatie is verzekerd! Bovendien kan je kiezen tussen verschillende bars. De nachtraven die 's avonds nog honger hebben kunnen gebruikmaken van de middernachtsnacks tot 23:00.

Kinderen

Voor de kinderen is dit een echt paradijs. Het hotel beschikt over 3 geïntegreerde kinderbaden en 2 aparte kinderbaden, waaronder een met glijbanen. En in Sol Nessebar Mare vind je tevens onze eigen internationale Lollo & Bernie kidsclub in juli en augustus.

Faciliteiten

Er is een binnenzwembad in Sol Nessebar Palace en een buitenzwembad. De echte waterratten kunnen hun hart ophalen in het gloednieuwe aquapark met 6 glijbanen, waaronder de 'bowl'; deze glijbaan is enkel voor durvers! Met hoge snelheid ga je in een noodvaart naar beneden en beland je in de bowl waar je een paar rondjes draait. Door een tweede glijbaan ga je van de trechter naar het grote zwembad. Het uitgebreide aanbod aan sport- en ontspanningsfaciliteiten zijn ook een troef: basketbal, volleybal of toch liever voetbal? Geen minuut zal je je hier vervelen. De gasten moeten verplicht het hoofdrestaurant en zwembad gebruiken van Sol Nessebar Palace, de andere faciliteiten zijn gedeeld met Sol Nessebar Mare. Dubbel zoveel pret dus!

Vanuit Sol Nessebar Palace hotel is het amper 2 km wandelen naar het gezellige, historische stadje Nessebar. Een avondwandeling naar Nessebar en hier rondkuieren in de smalle straatjes is echt een aanrader.


Accommodatiecode: 42170

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • direct aan het fijnzandstrand, bereikbaar via trappen
  • ca. 2,5 km van Nessebar
  • ca. 2,5 km van aquapark Aqua Paradise
  • ca. 6,5 km van Zonnestrand
  • ca. 35 km van de luchthaven van Burgas

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Hotel Sol Nessebar Palace