Jouw verblijf in Hotel Sol Nessebar Mare

  • Comfortabel familiehotel op een ruim, groen domein
  • Nieuw aquapark, uniek in de regio
  • Zeer uitgebreide kinderfaciliteiten
4-sterrenhotel Sol Nessebar Mare is een comfortabel all-in hotel vlak bij het fijn zandstrand, op een ruim, groen domein. Het strand is gemakkelijk bereikbaar via trappen vanaf het hotel. Ideaal voor families: grote familiekamers, veel faciliteiten voor de kinderen waaronder een heus kasteel met waterglijbanen. Een echte aanrader!

Maaltijden

Je verblijft op basis van all inclusive. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het buffetrestaurant met airco en een terras. Daarnaast kan je ook dineren in een van de à-la-carterestaurants: Spaans, Duits en Italiaans. Van een lichte snack kan je genieten in de snackbar. Tot 23:00 kan je terecht in een van de 3 bars voor een lekker drankje. Keuze genoeg dus wat eten en drinken betreft!

Kinderen

Sol Nessebar Mare is een op en top familiehotel. Uren waterplezier zullen ze hier beleven. Ze kunnen ook nieuwe vriendjes leren kennen in de miniclub of teenager club, inclusief onze eigen internationale Lollo & Bernie kidsclub in juli en augustus.

Faciliteiten

Tijdens de zomermaanden (1/6-15/9) kan je uren lang waterpret beleven in het aquapark van Sol Nessebar Mare. Het aquapark heeft 6 glijbanen waaronder de 'Bowl'; deze glijbaan is enkel voor durvers! Met hoge snelheid ga je in een noodvaart naar beneden en beland je in de bowl waar je een paar rondjes draait. Door een tweede glijbaan ga je van de trechter naar het grote zwembad.

Dus gegarandeerd waterplezier voor jong en oud. Daarnaast zijn er tal van andere sport-en ontspanningsmogelijkheden in het hotel, maar ook in het buurhotel Sol Nessebar Palace. De ruime zwembadzone, grote tuin en binnenzwembad zijn enkele troeven van Sol Nessebar Mare. Behalve van het hoofdrestaurant, lobbybar en zwembad mag je van alle andere faciliteiten (al dan niet tegen betaling) gebruik maken in Sol Nessebar Palace.

Wist-je-dat?

Van in Sol Nessebar Mare hotel is het amper 2 km wandelen naar het gezellige, historische stadje Nessebar. Een avondwandeling naar Nessebar en hier rondkuieren in de smalle straatjes is echt een aanrader.


Accommodatiecode: 42683

Meer

Ligging

Bekijk kaart

Ligging

  • direct aan het fijnzandstrand
  • strand bereikbaar via trappen
  • ca. 2,5 km van Nessebar
  • ca. 2,5 km van aquapark Aqua Paradise
  • ca. 6,5 km van Zonnestrand
  • ca. 35 km van de luchthaven van Burgas

Meer informatie
Faciliteiten, activiteiten, openingstijden en -data zijn onder voorbehoud.

Reviews Hotel Sol Nessebar Mare