IBEROSTAR Hotels & Resorts

IBEROSTAR Hotels & Resorts is een wereldwijd gerenommeerde hotelketen met accommodaties aan de mooiste stranden van de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en in het Caribisch Gebied.

De afgelopen periode heeft IBEROSTAR veel kwalitatieve renovaties en vernieuwingen doorgevoerd in de kamers en de publieke ruimtes waardoor het nu nog meer genieten is tijdens jouw vakantie. Ontbijt op een zonnig terras in een van de vele (nieuwe) restaurants en geniet van een cocktail op een strandbedje met uitzicht over de helderblauwe zee. Maak gebruik van de vele faciliteiten en overnacht in ruime volledig gerenoveerde kamers.

Voel je een VIP tijdens een vakantie in een van de vele IBEROSTAR Hotels & Resorts!

Onberispelijke service

Het geheim van IBEROSTAR Hotels & Resorts ligt bij haar hotels op de meest aantrekkelijke bestemmingen ter wereld, gelegen aan de beste stranden met eersteklas services en faciliteiten. Een team van eersteklas professionals staat voor je klaar om al je wensen te vervullen, zodat je zorgeloos van je vakantie kunt genieten. Wordt deelgenoot van het geheim en ervaar het zelf…

Verfijnde gastronomie

De Geniet van de beste internationale keukens in het uitgebreide aanbod van à-la-carte, specialiteiten- en buffetrestaurants en ontdek de nieuwe concepten zoals SeaSoul Restaurant & Lounge. De eigen IBEROSTAR chefs zullen je door hun creativiteit een wereld van smaken laten ontdekken.

Ook voor all inclusive hotels kun je bij IBEROSTAR terecht .

Uitstekend animatieaanbod

De Star Friends zijn de animatieambassadeurs van IBEROSTAR. Zij verzorgen dagelijks een aantrekkelijk animatieprogramma voor jong en oud. Star Friends zijn aanwezig in de meeste hotels die gericht zijn op kinderen en families.

Fit & Fun is een professioneel en gevarieerd programma dat speciaal is samengesteld uit trendy sporten als bijvoorbeeld Pilates, Yoga en Nordic Walking. Alle lessen worden aangepast aan het niveau en de leeftijd van de deelnemers.

Sport & wellness faciliteiten

Bij IBEROSTAR Hotels & Resorts is het welzijn van de gasten van het grootste belang. De meeste hotels beschikken over een Spa Sensations & Spa Sensations THAI ZEN die het beste van de Oosterse wellness biedt. De behandelingen zijn gebaseerd op een Oosterse filosofie die meer dan duizend jaar teruggaat en worden uitgevoerd door speciaal opgeleide therapeuten.

Uiteraard vind je in veel hotels ook sportmogelijkheden als fitness en tennis.

Gratis wifi

IBEROSTAR Hotels & Resorts levert alleen de beste producten en diensten en voorziet in de behoeften en wensen van de gasten. Je kunt in vrijwel iedere accommodatie gratis gebruik maken van de snelle en betrouwbare wifi.