Algarve

Madeira

Vliegvakantie Portugal

Boek uw voordelige vakantie naar Portugal bij Neckermann!

Op zoek naar een populaire vliegvakantie? Portugal behoort dan zeker tot de mogelijkheden. Dankzij haar fijne klimaat het gehele jaar door, de veelzijdige steden en dorpen, de mooi stranden met grillige rotsformaties en de prachtige natuur heeft Portugal een goede reputatie bij de Nederlandse vakantieganger. Boek daarom snel een vliegvakantie naar Portugal van Neckermann en beleef dit mooie land!

De Algarve, het zuidelijkste deel van Portugal, kenmerkt zich door grillig gevormde rotskusten, die een prachtig contrast vormen met het goudgele zandstrand. Madeira, “het bloemeneiland” is een groene oase in de Atlantische Oceaan, waar natuurliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Stadsmensen raken nooit uitgekeken op Lissabon en Porto, met hun enorme aanbod van musea, monumenten, winkels, bars en restaurants.

Costa de Lisboa

Het hart van Portugal, Lissabon, biedt tijdens uw vliegvakantie vele prachtige culturele bezienswaardigheden als paleizen, monumenten en musea. Rondom deze hoofdstad vindt u verscheidene badplaatsen met mooie zandstranden, golfbanen en natuur, zoals Cascais en Estoril.

Vliegvakantie Algarve

De zuidelijkste streek, de Algarve, biedt veel meer dan kust en stranden. Niet voor niets is deze streek populair als vliegvakantie bestemming. U vindt er ook cultuur in steden als Faro, Loulé, Silves, Portimão en Lagos. De Algarve heeft bovendien een groen binnenland met prachtige heuvels, landelijke dorpen en boomgaarden. Wie houdt van lekker eten en uitgaan, kan in deze streek overal terecht. De verse vis van de Algarve is beroemd. Overal waar u komt, in een kleine vissershaven of in een bergdorpje waar de tijd lijkt stil te staan, u wordt er als een oude bekende ontvangen.

Madeira

Het eiland Madeira biedt vele mogelijkheden voor heerlijke wandelingen door de natuur en langs de levadas. Onderweg komt u langs leuke dorpjes, waar men nauwelijks toeristen tegenkomt. De hoofdstad Funchal heeft een sfeervol centrum met vele gezellige terrasjes en restaurants. Kortom; een vliegvakantie Portugal heeft veel te bieden voor jong en oud!

Met Neckermann naar Portugal

Neckermann heeft jarenlange ervaring in het organiseren van een goedkope vliegvakantie naar Portugal. Hierdoor bieden wij de mooiste hotels, appartementen en bungalows op de beste locaties. Onze accommodaties zijn geselecteerd op voorzieningen, ligging, gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Bekijk ons uitgebreide aanbod en boek en geniet van een onbezorgde vliegvakantie Portugal!

Boek een voordelige vliegvakantie Portugal en geniet van uw onbezorgde vakantie!
  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vliegvakanties
  • Al jaren uw betrouwbare vliegvakantie Portugal partner
  • Specialist in korte en lange vliegvakanties