Vakantie La Palma

Vakantie op La Palma, Canarische Eilanden is genieten op zijn best.

Boek nu een vakantie op La Palma en ontdek wat dit prachtige, nog relatief onontdekte eiland u te bieden heeft! La Palma is namelijk niets minder dan een weelderig begroeide vulkaanparel in de Atlantische Oceaan. Tijdens uw vakantie op La Palma kunt u genieten van het milde, subtropische klimaat, eenzame stranden, veel rust en een spectaculaire natuur. Dus bent u toe aan zon, zee, strand en natuur? Boek dan via Neckermann.nl een vakantie op La Palma!

La Palma ligt in het uiterste westen van de Canarische Eilanden en wordt ‘La Isla Verde’ genoemd (wat ‘het groene eiland’ betekent). La Palma heeft deze naam gekregen door de schitterende groene landschappen, hoge bergtoppen en de ongerepte natuur. Bent u geen natuuraanbidder? La Palma heeft voor de strandliefhebbers rustige stranden die vaak achter de rotsen verscholen liggen.

De levendige hoofdstad van La Palma is Santa Cruz en beschikt over de belangrijkste haven van het eiland. In deze gezellige stad met authentiek centrum vindt u tal van goede restaurants, terrasjes en leuke winkels. In de avonden heerst een gemoedelijke sfeer in de bars en restaurants.

Uw vakantie La Palma van Neckermann!

Neckermann heeft al jaren het meest uitgebreide aanbod in vakanties naar La Palma. Met deze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties en onze lokale kennis over La Palma, bent u verzekerd van de beste vakantie tegen de scherpste prijs.
  • Neckermann, uw reispartner voor een vakantie op La Palma!
  • Groot aanbod alle populaire Canarische Eilanden vakanties!
  • Goed geregeld, goede prijzen!
Boek nu uw vakantie op La Palma met voordeel en geniet van een onbezorgde vakantie!

Andere populaire vakanties naar de Canarische Eilanden:
Vakantie Gran Canaria
Vakantie Tenerife
Vakantie Lanzarote
Last minute Canarische eilanden
All inclusive Canarische eilanden
Hotel Canarische eilanden
Vakantie la Palma
Vakantie Fuerteventura
Hotel Gran Canaria

Aanbevolen producten
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €20 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.