Rethymnon
Rijk aan geschiedenis en fascinerende overblijfselen.
Langs de kustlijn kunt u flaneren over de gezellige boulevard.
Rond het sfeervolle haventje liggen gezellige terrasjes en uitstekende taverna's!
Bekijk alle vakanties naar
Rethymnon
Chersonissos
Populairste badplaats van het hele eiland!
Ga naar het zeer levendige Star Beach.
In de taverna's aan de haven en in de bars en discotheken is het gezellig tot in de late uurtjes!
Bekijk alle vakanties naar
Chersonissos
Malia
Prachtige, brede zandstranden, die langzaam aflopen in zee.
Vele historische bezienswaardigheden, zoals de ruïnes van het Minoïsche Paleis!
Geniet van het bruisende nachtleven in Malia!
Bekijk alle vakanties naar
Malia
Op vakantie naar Kreta
Tijdens een vakantie Kreta kan je uiteraard heerlijk, ouderwets genieten van de Griekse zon, zee en stranden, maar ook het uitgaansleven is er zeer bruisend. Geniet van de prachtige cultuur van Griekenland en de Griekse restaurants, waar heerlijke gyros wordt geserveerd. Een vakantie op Kreta is geschikt voor iedereen!

Kreta is het grootste eiland van Griekenland. Met een kustlijn van meer dan 1000 km zijn er meer dan genoeg stranden om ontdekt te worden. Een vakantie Kreta is erg populair onder vakantiegangers. Met zijn fantastische klimaat, schitterende natuur, traditionele dorpjes, prachtige kusten en vele culturele hoogtepunten is er meer dan voldoende te bezichtigen en te doen.

Met Neckermann naar Kreta

Wilt u vakantie vieren op een van de mooiste vakantie-eilanden in Griekenland? Neckermann heeft voor u het beste aanbod aan vakanties naar Kreta opgesteld. Door onze jarenlange ervaring in het organiseren van vakanties naar Kreta voor jong en oud, bent u verzekerd van de beste vakanties tegen de scherpste prijs. Of u nu een onbezorgde all inclusive of zonvakantie in Kreta wilt, of wilt genieten van de zon, zee en fijne baaien, met een vakantie naar Kreta van Neckermann valt u als een blok voor dit Griekse eiland.

  • Goed geregeld, prima geprijsd
  • Compleet aanbod aan vakanties naar Kreta
  • Al jaren uw betrouwbare Kreta reispartner
Andere populaire bestemmingen in Griekenland: Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar Kreta en geniet van een onvergetelijke vakantie!