Op vakantie naar Kaapverdië

Een vakantie naar Kaapverdië wordt gegarandeerd een van de beste vakanties die u ooit heeft gehad. De tropische eilandengroep ligt in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1500 km ten zuiden van de Canarische eilanden. De zon schijnt het hele jaar door en dat maakt Kaapverdië de ideale bestemming om te zonnen, snorkelen, duiken en surfen.

Waarom Kaapverdië?

  Tropische bestemming op slechts 5,5 uur vliegen
  Lange, brede, witte zandstranden en kristalhelder water
  Schildpadden, kleurrijke vissen en scheepswrakken spotten
  Heerlijke keuken met verse vis (beste tuna pave ever!)
  Paradijs voor watersportliefhebbers
  Zeer vriendelijke, gastvrije bevolking met no stress mentaliteit

Kaapverdië

Kaapverdië, een voormalige kolonie van Portugal, ligt voor de kust van West-Afrika en kent een gastvrije en optimistische bevolking. De inwoners zijn gepassioneerd door muziek, dans en familie. De cultuur is een smeltkroes van Afrikaanse en Portugese invloeden.
Daarnaast is Kaapverdië een gebied met evenveel contrasten als dat er eilanden zijn. Het is een waar paradijs van zon en zee, met zowel schitterende zandstranden als uitgestrekte woestijnlandschappen en dramatische en indrukwekkende reliëfs van diepe, groene valleien. Daarbij komt dat Kaapverdië een veilige, politiek stabiele bestemming is. Tevens is Kaapverdië nog onontdekt door het massatoerisme en kunt u dus heerlijk rustig genieten van al de mooie dingen die Kaapverdië u te bieden heeft.
Neckermann biedt hotels aan op Boa Vista: ook wel 'de sahara van de Atlantische Oceaan' of 'het eiland van de wandelende duinen' genoemd. En op Sal: hier geniet u van zon, zee, strand en alles wat daarmee te maken heeft. Een vakantie naar Kaapverdië wordt onvergetelijk!

Sal

Sal is een vulkanisch eiland dat ligt op een woestijnachtige landtong. Sal wordt omringd door schitterende zandstranden en kristalhelder water. Hier zijn alle elementen voor ontspanning en watersport aanwezig. De onderwaterwereld is een waar paradijs voor duikers en vissers. Het eiland trekt de meest fervente surfers, wind- en kitesurfers en andere watersportliefhebbers aan. Sal is met zijn diverse restaurants, bars en hotelvoorzieningen zonder enige twijfel het meest toeristische eiland van de hele archipel. Vergeet tijdens uw vakantie geen bezoek te brengen aan de zoutmijnen van Pedra de Lume, Espargos, Palmeira en het natuurlijke gevormde zwembad bij Buracone.

Boa Vista

Boa Vista wordt gekenmerkt door eindeloze, nonchalant door de wind geschapen duinen, kleine dorpjes middenin woestijnachtige landschappen en ellenlange zandstranden die ervoor zorgen dat het eiland een oase is van rust. Het is het meest oostelijk gelegen eiland en een waar paradijs voor windsurfers, zonaanbidders, duikers en vissers. Bezoek de prachtige stranden van Santa Monica en Chaves, het wrak van Cabo Santa Maria en de zandduinen van Viana. Maak ook eens een rondrit over het eiland en vergeet geen tussenstop te maken bij het dorpje Rabil, dat bekend staat om zijn traditionele keramiek.

 • Volledig aanbod heerlijk luxe vakanties
 • Goed geregeld, scherp geprijsd
 • Uw betrouwbare reispartner naar Kaapverdië
Alle populaire vakanties naar de Kaapverdische Eilanden:

Vakantie Griekenland

Met Neckermann naar Kaapverdië

Neckermann heeft al jarenlang ervaring in het organiseren van reizen naar zonnige bestemmingen. Hierdoor kunnen wij de beste hotels en bestemmingen selecteren om u een geweldige vakantie te bezorgen. Onze accommodaties zijn geselecteerd op voorzieningen, ligging, gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Bekijk ons brede aanbod en boek en geniet van een onbezorgde vliegvakantie naar Kaapverdië!

Waarom Neckermann?

Alleen bij Neckermann: ook rechtstreeks vliegen op zaterdag
Gratis vervoer surfplanken (op zaterdag) op vlucht én transfer
NIEUW: smartline Crioula met verbeterde All Inclusive formule
Alleen bij Neckermann: Oasis Atlantico Belorizonte, direct aan het strand, in Santa Maria

Let op! Ben je in de 30 dagen voor aanvang van je reis naar Kaapverdië in een land geweest waar het Ebolavirus heerst, dan word je niet toegelaten in Kaapverdië. Mocht je toch besluiten af te reizen naar Kaapverdië dan is dit op eigen risico. Alle kosten die dan gemaakt worden als je het land niet in komt zullen niet worden vergoed.
Bovenstaande prijzen zijn exclusief per boeking:
- €20 reserveringskosten
- €2,50 calamiteitenfonds