Boa Vista »

Sal »

Vakantie Kaapverdië

Op vakantie naar Kaapverdië - Genieten van uitgestrekte witte zandstranden, een azuurblauwe zee en een gastvrij onthaal

Een vakantie naar Kaapverdië wordt gegarandeerd een van de beste vakanties die u ooit heeft gehad. De tropische eilandengroep ligt in de Atlantische Oceaan, ongeveer 1500 km ten zuiden van de Canarische eilanden. De zon schijnt het hele jaar door en dat maakt Kaapverdië de ideale bestemming om te zonnen, snorkelen, duiken en surfen.

Kaapverdië


Kaapverdië, een voormalige kolonie van Portugal, ligt voor de kust van West-Afrika en kent een gastvrije en optimistische bevolking. De inwoners zijn gepassioneerd door muziek, dans en familie. De cultuur is een smeltkroes van Afrikaanse en Portugese invloeden.
Daarnaast is Kaapverdië een gebied met evenveel contrasten als dat er eilanden zijn. Het is een waar paradijs van zon en zee, met zowel schitterende zandstranden als uitgestrekte woestijnlandschappen en dramatische en indrukwekkende reliëfs van diepe, groene valleien. Daarbij komt dat Kaapverdië een veilige, politiek stabiele bestemming is. Tevens is Kaapverdië nog onontdekt door het massatoerisme en kunt u dus heerlijk rustig genieten van al de mooie dingen die Kaapverdië u te bieden heeft.
Neckermann biedt hotels aan op Boa Vista: ook wel 'de sahara van de Atlantische Oceaan' of 'het eiland van de wandelende duinen' genoemd. En op Sal: hier geniet u van zon, zee, strand en alles wat daarmee te maken heeft. Een vakantie naar Kaapverdië wordt onvergetelijk!

Boa Vista


Boa Vista wordt gekenmerkt door eindeloze, nonchalant door de wind geschapen duinen, kleine dorpjes middenin woestijnachtige landschappen en ellenlange zandstranden die ervoor zorgen dat het eiland een oase is van rust. Het is het meest oostelijk gelegen eiland en een waar paradijs voor windsurfers, zonaanbidders, duikers en vissers. Bezoek de prachtige stranden van Santa Monica en Chaves, het wrak van Cabo Santa Maria en de zandduinen van Viana. Maak ook eens een rondrit over het eiland en vergeet geen tussenstop te maken bij het dorpje Rabil, dat bekend staat om zijn traditionele keramiek.

Sal


Sal is een vulkanisch eiland dat ligt op een woestijnachtige landtong. Sal wordt omringd door schitterende zandstranden en kristalhelder water. Hier zijn alle elementen voor ontspanning en watersport aanwezig. De onderwaterwereld is een waar paradijs voor duikers en vissers. Het eiland trekt de meest fervente surfers, wind- en kitesurfers en andere watersportliefhebbers aan. Sal is met zijn diverse restaurants, bars en hotelvoorzieningen zonder enige twijfel het meest toeristische eiland van de hele archipel. Vergeet tijdens uw vakantie geen bezoek te brengen aan de zoutmijnen van Pedra de Lume, Espargos, Palmeira en het natuurlijke gevormde zwembad bij Buracone.

Met Neckermann naar Kaapverdië


Neckermann heeft al jarenlang ervaring in het organiseren van reizen naar zonnige bestemmingen. Hierdoor kunnen wij de beste hotels en bestemmingen selecteren om u een geweldige vakantie te bezorgen. Onze accommodaties zijn geselecteerd op voorzieningen, ligging, gastvrijheid en kindvriendelijkheid. Bekijk ons brede aanbod en boek en geniet van een onbezorgde vliegvakantie naar Kaapverdië!
  • Volledig aanbod heerlijk luxe vakanties
  • Goed geregeld, scherp geprijsd
  • Uw betrouwbare reispartner naar Kaapverdië

Bovenstaande prijzen zijn exclusief per boeking:
- €18 reserveringskosten
- €2,50 calamiteitenfonds