Vakantie Bali

Vakantie op Bali is genieten op z'n best!

Benieuwd naar Indonesië? Ga dan voor een vakantie Bali! Het eiland staat bekend om haar heerlijke eten, de prachtige monumenten en haar rijke cultuur. Maar dat is nog niet alles! Ook de adembenemende natuur is populair met de typische terrasvormige rijstvelden, immense vulkanen en schitterende stranden. Op Bali kunt u genieten van een perfecte afwisseling tussen bezienswaardigheden, zon, zee, strand, en cultuur. Boek daarom nu uw vakantie Bali op Neckermann.nl.

Bali

Ziet u het al voor zich? Heerlijk bijkomen op een hagelwit strand dat overloopt in kristalhelder water? Of lekker in de zon een watersport beoefenen? Tijdens een vakantie op Bali is het mogelijk, maar er kan nog veel meer! De grootste vulkaan van het eiland is Gunung Agung met een top van ruim drieduizend meter boven de zeespiegel en verder is er veel groen op Bali te vinden. Het eiland wordt ook wel het eiland van de tienduizend tempels genoemd en dat is niet voor niets. Tal van prachtige tempels verrijken het stukje land waarvan de bekendste en de moedertempel de Pura Besakih is. Daarnaast kunt u genieten van tal van andere bezienswaardigheden. Zo is er bijvoorbeeld de Gunung Kawi welke bestaat uit tien in rotsen uitgehouwen candi's uit de elfde eeuw. En wat dacht u van de Goa Gajah grot? De grot wordt ook wel Olifantsgrot genoemd en bestaat uit een mengelmoes van boeddistische en hindoeïstische elementen. Ook de Gitgit watervallen zijn echter een bezoekje waard. Het effect bij velen is dat ze even sprakeloos zijn van de schoonheid die de watervallen teweeg brengen. Naast alle prachtplaatjes op het land is echter ook een duikexcursie zeer aan te raden. Bijvoorbeeld op duikplaatsen als Tulamben en Menjangan zal een prachtige onderwaterwereld u tegemoet komen. De hoofdstad van Bali is Denpasar waar de grote markt Pasar Badung te vinden is, en Ubud staat bekend als het culturele centrum van het eiland. Voor zon, zee en strand zit u onder andere goed in Kuta en Sanur. Zin in een vakantie? Bali heeft het!

Met Neckermann naar Bali

Voor een vakantie naar Bali bent u bij Neckermann op de juiste plek. Wij organiseren reizen naar tal van bestemmingen en hebben accommodaties die van alle gemakken zijn voorzien. Ook voor u zit er een verblijf bij die aan al uw wensen voldoet. Neckermann streeft naar een hoge kwaliteit tegen voordelige prijzen en dat is dan ook precies wat wij bieden.

Boek nu uw vakantie Bali en ga voor ontspanning en cultuur op dit mooie eiland
  • Een goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Compleet aanbod aan vakanties naar Bali
  • Al jaren uw betrouwbare Bali reispartner

Selectie van onze last minute bestemmingen:

Bovenstaande prijzen zijn exclusief €20 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.