Zoek je ideale vakantie
Waar wil je heen?
Wanneer wil je weg?
Met wie reis je?
Toon resultaten (1097)  Uitgebreid zoeken Wissen

Stedentrip Thema van de maand

Met Kerst naar Wenen

Hotel Tip

      Wenen straalt tijdens de feestdagen één en al Kerst uit. Er is veel te zien en er zijn volop kerstmarkten.

Naast de vele historische gebouwen en muziekvoorstellingen heeft Wenen genoeg te bieden. Bezoek de kerstmarkten en laat je betoveren door alle kerstversieringen en verlichting. Je zal je zeker niet vervelen in deze bijzondere Oostenrijkse stad!
     
Hotel K+K Palais
Oostenrijk, Wenen
3 dagen, Logies en ontbijt

Vanaf €150,-
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €7,50 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.
   
               
               
   
   

Stedentrips naar Italië

Het stijlvolle viersterrenhotel Continental ligt aan de Canal Grande en is een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van Venetië. Het hotel heeft als palazzo een rijke geschiedenis en een terras met romantisch uitzicht over het water.direct aan de Casa Granderomantisch dineren met uitzicht op de Casa Grandedichtbij de opstapplaats voor de vaporetti naar de vele bezienswaardighedenU wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en ook het ontbijt, bestaande uit een koud en warm bufftet, is tijdens het verblijf goed geregeld. Vanuit de lounge kunt u al een blik werpen op de Casa Grande, maar de groootste troef is de ligging van het terras. Tijdens een romantisch diner bij kaarslicht heeft u uitzicht op de bedrijvigheid op het water. Wijnliefhebbers kunnen een keuze maken uit de beste Venetiaanse wijnen alsmede Italiaanse en internationale wijnen uit de eigen wijnkelder.Bekende bezienswaardigheden zoals de Rialto en San Marco zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Bovendien brengen de vele vaporetti u moeiteloos naar de haltes voor een bezoek aan musea, monumenten en bijzondere plaatsen zoals het Ca’ Vendramin Calergi, Gallerie dell'Accademia, Galleria Franchetti, Peggy Guggenheim Museum, Ghetto di Venezia en het Lido.Hotel Continental is ideaal gelegen om Venetië te ontdekken. Het ligt aan het Canal Grande in Lista di Spagna, vlak voor het begin van de Strada Nova, één van de belangrijkste straten van de stad en ongetwijfeld de mooiste wandelroute vanaf het treinstation naar Rialto. Langs deze route liggen vele winkels en in de omgeving van de Ponte delle Guglie vindt u een levendige buurtmarkt. Vergeet ook niet tijdens uw verblijf een bezoek te brengen aan een bacari (typisch Venetiaanse wijnbars)!

Hotel Continental**** Venetiaanse Kust, Italië

28 december 20143 dagenLogies & ontbijt

€ 72 per volwassene

Beoordeling8.0

Bekijken  Het stijlvolle viersterrenhotel Continental ligt aan de Canal Grande en is een ideaal uitgangspunt voor het verkennen van Venetië. Het hotel heeft als palazzo een rijke geschiedenis en een terras met romantisch uitzicht over het water.direct aan de Casa Granderomantisch dineren met uitzicht op de Casa Grandedichtbij de opstapplaats voor de vaporetti naar de vele bezienswaardighedenU wordt gastvrij ontvangen met een welkomstdrankje en ook het ontbijt, bestaande uit een koud en warm bufftet, is tijdens het verblijf goed geregeld. Vanuit de lounge kunt u al een blik werpen op de Casa Grande, maar de groootste troef is de ligging van het terras. Tijdens een romantisch diner bij kaarslicht heeft u uitzicht op de bedrijvigheid op het water. Wijnliefhebbers kunnen een keuze maken uit de beste Venetiaanse wijnen alsmede Italiaanse en internationale wijnen uit de eigen wijnkelder.Bekende bezienswaardigheden zoals de Rialto en San Marco zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Bovendien brengen de vele vaporetti u moeiteloos naar de haltes voor een bezoek aan musea, monumenten en bijzondere plaatsen zoals het Ca’ Vendramin Calergi, Gallerie dell'Accademia, Galleria Franchetti, Peggy Guggenheim Museum, Ghetto di Venezia en het Lido.Hotel Continental is ideaal gelegen om Venetië te ontdekken. Het ligt aan het Canal Grande in Lista di Spagna, vlak voor het begin van de Strada Nova, één van de belangrijkste straten van de stad en ongetwijfeld de mooiste wandelroute vanaf het treinstation naar Rialto. Langs deze route liggen vele winkels en in de omgeving van de Ponte delle Guglie vindt u een levendige buurtmarkt. Vergeet ook niet tijdens uw verblijf een bezoek te brengen aan een bacari (typisch Venetiaanse wijnbars)!
Bovenstaande prijzen zijn exclusief €7,50 reserveringskosten en €2,50 calamiteitenfonds per boeking.