Veelal all inclusive en gratis wifi in de lobby
Uniek colourMe! design van de centrale ruimtes
IJs en vers fruit in de middag bij de smartline
trolley
Extra smartline kwaliteitscontroles
Altijd de voordeligste keuze rond de Middellandse
Zee

smartline is de voordelige hotelformule van Neckermann, met eigentijdse hotels en een modern design. Geen onnodige franje maar wel met de service die je mag verwachten.
Natuurlijk tegen een scherpe prijs!


Over de formule is goed nagedacht. Een eigentijds aanbod: trendy hotels, modern design, geen onnodige franje maar wel met alle zaken en services die je mag verwachten, zoals veelal gratis wifi. Natuurlijk tegen een scherpe prijs.

Deze zomer kun je samen met je gezin genieten van een kleurrijke vakantie voor minder geld. Bij alle smartlinehotels van Neckermann zijn alle overbodige zaken weggelaten. Waarom betalen voor een bellboy als je koffer wieltjes heeft? Je hebt zelf de regie tijdens de vakantie!De smartline hotelformule werkt met vier accentkleuren: geel, blauw, magenta (roze) en groen. Deze kleuren zijn bewust gekozen, ze hebben allemaal een betekenis en geven zo invulling aan de smartlineformule. Geel staat voor vitaliteit en blijheid. Blauw staat voor vertrouwen en schoonheid. Magenta staat symbool voor energie en joie de vivre. Groen staat voor frisheid, levendigheid en groei.