SENTIDO Apollo Palace

Griekenland, Corfu, Messonghi

  • Overzicht
  • Ligging
  • Faciliteiten
  • Kinderen
  • Eten & Drinken
  • Verblijfstypes
  • Bijzonderheden
  • Weer
Bewaar Print

Het mooie en uitstekend verzorgde hotel SENTIDO Apollo Palace ligt in een prachtig aangelegde tuin met o.a. olijfbomen. Deze accommodatie is gebouwd in de stijl van een sfeervol Grieks dorpje. Bij aankomst voelt u zich direct thuis wanneer u wordt ingecheckt door de Nederlandstalige receptioniste. Apollo Palace is een aanrader voor families en mensen die heerlijk willen genieten van een ontspannen zonvakantie.

Het hotel heeft 2 gedeeltes; het ene deel heeft een zwembad met animatie en is gericht op liefhebbers van activiteiten en gezellige drukte. Het tweede zwembad is meer geschikt voor rustzoekers, hier is namelijk geen animatie aanwezig. Beide zwembaden hebben een zonneterras met ligbedden en parasols. Zo is er in voor ieder wat wils!

Voor de sportievelingen zijn er een aantal sporten die gespeelt kunnen worden zoals basketbal, volleybal en minivoetbal. Op het strand zijn er diverse watersporten te beoefenen tegen betaling. Dagelijks heeft het animatieteam een gevarieerd programma voor zowel overdag als ’s avonds.

In het hotel zijn er 2 restaurants, waarvan 1 à la carte restaurant met Mediterrane keuken. Hier kunt u heerlijke (lokale) gerechten proeven. Om de avond af te sluiten met een lekker drankje, kunt u terecht in de bar van het hotel. Overdag zijn er tevens 2 pool-/snackbars open.

Families zijn meer dan welkom. De familiekamers zijn verzorgd ingericht en liggen verspreid in de tuin. Voor de kinderen is er een kindergedeelte in het zwembad. Daarnaast kunnen zij zich prima vermaken in de speeltuin en de miniclub (voor kinderen van 4 t/m 12 jaar). Hier kunnen ze meedoen aan leuke activiteiten als spelletjes doen en knutselen.

Het prachtige strand ligt op slechts ca. 50 m van het hotel en het sfeervolle centrum van Messonghi ligt op ca. 100 m. In de directe omgeving vindt u ook een aantal gezellige restaurantjes. Tegen betaling is er 3 x per week een shuttleservice naar Corfu-stad. De bushalte ligt voor het hotel.

Gewijzigde bagageregels Transavia voor reizen met vertrek na 1 april 2014! Bekijk hier meer informatie indien je vlucht met Transavia is.