Meivakantie 2015: de beste zonvakanties en aanbiedingen

 Meivakantie Antalya, Turkije

Met wie boek je een meivakantie?


meivakantie zonder kinderen meivakantie kinderen 0 tot 5 meivakantie kinderen 6 tot 17

Meivakantie 2015

Kan je niet wachten tot de zomervakantie? Neckermann heeft een uitgebreid aanbod zonvakanties die geboekt kunnen worden voor de meivakantie.

Denk bijvoorbeeld aan een ontspannen all inclusive strandvakantie naar het zonzekere Egypte en geniet hier van de uitstekende hotels en het heerlijke klimaat. Hiernaast heeft Egypte ook op cultureel gebied veel te bieden en is de Rode Zee natuurlijk een geweldig duikparadijs.

Maar ook binnen Europa biedt Neckermann een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod zonvakanties aan. Wat te denken van het populaire Turkije? Turkije is de afgelopen jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest populaire vakantiebestemming aan de Middellandse Zee. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding, het grote aantal fantastische All Inclusive hotels en de enorme gastvrijheid is dit geen wonder te noemen.

Maar ook in Spanje, Griekenland en de Canarische Eilanden heeft Neckermann een aanbod van geweldige accommodaties om je meivakantie door te brengen.

Wanneer valt de meivakantie in 2015?

De meivakantie vindt in 2015 voor zowel Noord, Midden als Zuid Nederland plaats in week 19 en loopt van zaterdag 2 mei 2015 t/m zomdag 10 mei 2015. Bevrijdingsdag valt binnen de meivakantie.

Of je nu op zoek bent naar een accommodatie om met zijn tweeën te genieten of dat je op zoek bent naar een gezellig familiehotel om met het hele gezin de meivakantie door te brengen: Neckermann heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod. Kom tot rust en laad jezelf weer volledig op voor de komende periode tot aan je zomervakantie.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan vakanties naar in de meivakantie en geniet van een onvergetelijke vakantie!


Vakantie Marokko