Meivakantie 2014: de beste zonvakanties en aanbiedingen

 Meivakantie Gran Canaria

Met wie boekt u een meivakantie?

meivakantie zonder kinderen meivakantie kinderen 0 tot 5 meivakantie kinderen 6 tot 17

Aanbod meivakantie 2014

Kunt u niet wachten tot de zomervakantie? Neckermann heeft een uitgebreid aanbod zonvakanties die geboekt kunnen worden voor de meivakantie. Denk bijvoorbeeld aan een ontspannen all inclusive strandvakantie naar het zonzekere Egypte en geniet hier van de uitstekende hotels en het heerlijke klimaat. Hiernaast heeft Egypte ook op cultureel gebied veel te bieden en is de Rode Zee natuurlijk een geweldig duikparadijs.

Maar ook binnen Europa biedt Neckermann een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod zonvakanties aan. Wat te denken van het populaire Turkije? Turkije is de afgelopen jaren uitgegroeid tot misschien wel de meest populaire vakantiebestemming aan de Middellandse Zee. Door de goede prijs-kwaliteitverhouding, het grote aantal fantastische All Inclusive hotels en de enorme gastvrijheid is dit geen wonder te noemen.

Maar ook in Spanje, Griekenland en de Canarische Eilanden heeft Neckermann een aanbod van geweldige accommodaties om je meivakantie door te brengen.

Wanneer valt de meivakantie in 2014?

De meivakantie vindt in 2014 voor zowel Noord, Midden als Zuid Nederland plaats in week 18 en loopt van zaterdag 26 april 2014 t/m maandag 5 mei 2014. Zowel Koninginnedag als Bevrijdingsdag vallen binnen de meivakantie.

Of u nu op zoek bent naar een accommodatie om met zijn tweeën te genieten of dat u op zoek bent naar een gezellig familiehotel om met het hele gezin de meivakantie door te brengen: Neckermann heeft een zeer uitgebreid en divers aanbod. Kom tot rust en laad uzelf weer volledig op voor de komende periode tot aan uw zomervakantie.

De populairste bestemmingen voor de meivakantie:

 Meivakantie Gran Canaria

Vakantie beleving

Meivakantie KidsClub Meivakantie Aquamania Meivakantie smartline

Meivakantie 2014

Basisonderwijs + Voortgezet onderwijs

Noord Nederland:

26 april t/m 5 mei 2014

Midden Nederland:

26 april t/m 5 mei 2014

Zuid Nederland:

26 april t/m 5 mei 2014
Bovenstaande prijzen zijn exclusief per boeking:
- €18 reserveringskosten
- €2,50 calamiteitenfonds