Kerstvakantie inspiratie
 
     
Kerstvakantie 2015 

Wanneer is het kerstvakantie in 2015?

De kerstvakantie van 2015 komt er weer aan. Van 19 december t/m 3 januari 2016 hebben het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs twee weken vrij om fijn de feestdagen te vieren met vrienden of familie. Deze data gelden voor Noord-, Midden en Zuid-Nederland. De kerstvakantie van 2015 wordt dus weer een heerlijke vakantie in het zalige winterseizoen. Even rust voor wie in het onderwijs werkt of schoolgaande kinderen heeft. En natuurlijk twee weken om naar uit te kijken voor iedereen die graag goed de tijd neemt om volop van de feestdagen te genieten.

Een sneeuwrijke omgeving of toch een zonnige kerstvakantie 2015

Wie denkt aan de kerstvakantie, denkt natuurlijk aan gezellig de kerst vieren in een sneeuwrijke omgeving, samen met je gezin, met je geliefde, met vrienden of met de hele familie. Maar misschien is het nog wel lekkerder om juist warm en zwoel op het strand in de winterzon bruin te worden. Want ook tijdens de kerstvakantie schijnt de zon door. De kerstvakantie 2015 is hoe dan ook een heerlijke vakantieperiode.

De leukste vakanties tijdens kerstvakantie 2015

Neckermann heeft daarom altijd de leukste vakanties tijdens de kerstvakantieperiode. Ook tijdens de kerstvakantie 2015 hebben we het mooiste reispakket voor alle leeftijden. De mooiste all -inclusive reizen, de leukste appartementen en hotels en de voordeligste last minute aanbiedingen, voor een winterzonvakantie of een sneeuwwit verblijf; hoe je je kerstvakantie 2015 ook het liefst besteedt, Neckermann heeft altijd een voordelige en leuke vakantie die past bij jouw wensen.

Wees er dus snel bij en reserveer nu een mooie kerstvakantie 2015 voor de laagste prijs uit de altijd leuke reisverzameling van Neckermann. Dan wensen we jou alvast mooie kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!